Apr 032013
 


Të premten më 5 prill 2013( 23 00- 01 00 h) në emisionin “Më afër” të radio Kosovës, do të trajtohet tema: ORGANIZIMI I LIGËS SHQIPTARE TË FUTBOLLIT NË AUSTRI

Mysafirë do të jenë drejtuesit e kësaj Lige: Qani Sylejmani-kryetar, Januz Saliuka-sekretar dhe menaxher, Samet Vinca-zëvendëskryetar, Halil Jashari -komisioner i garave, Salih Gashi – zëvendëssekretar dhe Abdullah Abdullahu, udhëheqës i kolegjiumit të Referëve.

 

 

Demir Reshiti
E-mail:demirreshiti@rtklive.com
demireshiti@hotmail.com

Tel: 0038649244900
0037744244900
Emisionin mund ta dëgjoni në këtë link:
http://www.rtklive.com/new/radio/radio_kosova.html
 3. April 2013
Suffusion theme