Apr 142013
 

Vëllezër të nderuar,miq të dashur


Dita e diell dëshmoj se Liga Shqiptare e futbollit në AUSTRI është në rrugë të mbarë,e gjithë kjo u vërtetua me vullnetin dhe me seriozitetin që patën ekipet antare për Kampionatin 2013.Kryesia dhe gjith strukturat e Ligës me muaj dhe javë të tëra bënë pregatitjet që ky kampionat të filloj sa më mirë se këtë e kanë merituar gjithë ata që patën vullnetin të jenë pjesë e këtij aktiviteti që është i vlerësuar edhe nga shumë bashkatdhetar nga gjithë trojet shqiptare dhe sidomos nga vetë Austriakët që marin pjesë në gjirot e Kampionatit.
Me shpresë se e gjithë ky aktivitet Sportiv do të kalojë në mënyrë vëllazërore dhe Sportive.
Shfrytëzoj rastit të falemenderoj të gjith ata që dhan kontribut për peticionin e pregaditur nga Shqiptarët në Austri për pranimin e FEDERATËS të Futbollit KOSOVAR në UEFA & FIFA.
Me respekt dhe nderime
Kr.Qani SULEJMANI
12.04.2013
 14. April 2013
Suffusion theme