Feb 262017
 

Sot, më 26.02.2017, e diel, në orën 14:00, në Keplerplatz, 1100 Vjenë, ftohen të gjitha ekipet garuese në KAMPIONATIN 2017, që të marrin pjesë në takimin e parë të tyre për këtë vit, në të cilin është caktuar të mbahet edhe KUVENDI ZGJEDHOR I LIGËS!

Adresa: Keplerplatz, 1100 Vjenë, e diel, më 26.02.2017 (14:00) –> kliko për hartë

Të ftuar janë të gjitha ekipet garuese dhe ato që dëshirojnë të garojnë, në kampionatin e vitit 2017, që organizohet për herë të tetë (8-të) nga Liga Shqiptare e Futbollit në Austri, si dhe aktivistë, organet dhe ekipet e punës që veprojnë në kuadër të Ligës Shqiptare!

Ekipeve pjesëmarrëse u urojmë suksese në vitin e tetë kampional, të organizuar nga Liga Shqiptare e Futbollit në Austri!

Në emër të kryesisë
Ekipi për informim

——————-

Në vazhdim informatat për mundësisë e paraqitjes së ekipeve për kampionatin e radhës, 2017!

Paqitja e ekipeve mund të bëhet në disa mënyra:

  1. Përmes ndonjërit të anëtarëve të kryesisë -> kontakt
  2. Përmes e-mail adresës liga@futbollishqiptar.eu
  3. Përmes FORMULARIT KONTAKTUES
  4. Përmes FORMULARIT PËR PARAQITJE si në vazhdim

[contact-form-7 id=“6332″ title=“KAMPIONATI 2017 – Formulari për paraqitje SHQ-DE_copy“]

 

 26. Februar 2017
Suffusion theme