Mrz 032024
 

Sot, në Vjenë, mbahet takimi i kryesisë së Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri!

Në rend të ditës janë përmbledhja e mbarëvajtjes së suksesit të Turneut të Pavarësisë së Kosovës, që u organizohet tradicionalisht nga Liga Shqiptare, planifikimet vjetore dhe organizative, si dhe zgjedhja e kryesisë së re, sipas afatit të caktuar në takimet e kaluara.

Detajet i publikojmë pas takimit!

Nëe emër të kryesisë
Ekipi për informim (A.J.)

 

 3. März 2024
Suffusion theme