Mai 082022
 

Sot, më 08.05.2022, takohet kryesia e Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri, ku tema kryesore do të jetë parapërgatitjet për turnirin e datës 15.05.2022.

Vendimet dhe detajet e nevojshme për ekipet, do të shpallen pas takimit.

Ekipi për informim (A.J.)

 

 8. Mai 2022
Suffusion theme