Mai 062022
 

Në takimin e kryesisë së Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri, pos tjerash, u dha edhe pasqyra e ekipeve që shprehën dhe shprehin interesim për pjesëmarrje në Turnirin e datën 15.05.2022, që do të mbahet në Vjenë!

Gjatë takimin u shqyrtua sistemi i garave, si dhe gatishmëria e ekipeve për plotësimin e kritereve për pojesëmarrje. Po ashtu u dha pasqyra e ekipeve, të cilat tashmë kanë kryer obligimet e tyre, pagesat online, gjë që u siguron pjesëmarrjen për datën 15.05.2022.

Takimi i radhës i kryesisë është caktuar për datën 08.05.2022!

 

Ekipet që mendojnë të marrin pjesë, duhet lajmëruar sa më parë, në mënyrë që të sigurojnë vendet në turnir, pasi që numri mund të kufizohet, nëse kryesia merr vendim.

Ekipeve pjesëmarrëse, u urojmë suksese në garat futbollistike të datës 15.05.2022!

 

 

* NJOFTIMI *

Turnir më datën 15.05.2022, në Vjenë,

i quajtur si turniri TALENTËT E DIASPORËS! Për këtë aktivitet pritet bashkëpunim edhe me Ministrinë e Jashtme dhe të Diasporës të Republikës së Kosovës!
Të gjitha ekipet që dëshirojnë të marrin pjesë, mund të paraqesin ekipet e tyre te anëtarët e kryesisë, ose të thirrni në një nga numrat e telefonit që i gjeni më poshtë!

Për të gjitha ekipet që dëshirojnë të marrin pjesë në këtë turnir, në vazhdim disa informata:

 • Pjesëmarrja për ekip është 120€ (Euro)!
 • Ekipet luajnë me 7 lojtarë (6+1)
 • Turniri mbahet në Vjenë, në fushë me bari artificial (Kunstrasen), më 15.05.2022!
 • Luhet vetëm me mbathje të lejuara! ( këpucë për bari artificial – „Kunstrasen“)
 • Rregullorja, më në detaje, ju dërgohet ekipeve pas paraqitjes së ekipeve
 • Pagesa bëhet përmes xhirollogarisë bankare:
  • Përmes Bankës
   • Pranuesi: Liga Shqiptare e Fultbollit në Austri
   • Arsyeja (Verwendungszweck): „EMRI I EKIPIT + DIASPORA 22“
   • Banka: MARCHFELDER BANK
   • BIC: MVOGAT22XXX
   • IBAN: AT074211045492830000

 

PARAQITJA E EKIPEVE

Paraqitja e ekipeve për turnir përmes telefonit:

Paraqitja e ekipeve për turnir – përmes formularit (kliko)!

NJOFTIM!
Vetëm ekipet që kryejnë pagesën e plotë, dhe përmes bankës, disa ditë para datës kur mbahet turniri, fitojnë të drejtën për pjesëmarrje!

Për detaje ju njoftojmë me kohë!
Deri atëherë, ju mirëpresim!

Ekipi për informim (A.J.)

 6. Mai 2022
Suffusion theme