Mrz 102022
 

U caktua takimi i kryesisë së Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri, i cili do të mbahet më datën 19.03.2022, ku do të diskutohen planet për veprimtarinë e aktiviteteve në Ligën Shqiptare, sipas parashikimeve, pas zbutjes së masave të pandemisë.

Pas marrjes së vendimeve do të publikohen në faqën zyrtare strategjia e vitit dhe informatat e nevojshme të aktiviteteve tl Ligës Shqiptare.

Në emër të kryesisë
Ekipi për informim (A.J.)

 

 10. März 2022
Suffusion theme