Feb 042023
 

Më datën 05.02.2023, është caktuar të mbahet takimi i kryesisë së Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri, kësaj radhe te sposori TIMI TRANS – adresën e saktë iu është përcjellë anëtarëve të kryesisë. Takimi fillon në orën 11:00, ku temë kryesore, përveç që do të shqyrtohen edhe tema të tjera, është TURNEU TRADICIONAL I FUTBOLLIT, që mbahet tash e sa vjet për nder të Pavarësisë së Kosovës.

Detajet dhe informatat pët paraqitjen e ekipeve i gjeni në këtë link (kliko)!

Në takim ftohen të marrin pjesë të gjithë anëtarët e kryesisë!

Në emër të kryesisë
Ekipi për informim (A.J.)

 4. Februar 2023
Suffusion theme