Dez 232017
 

Me rastin e festave të fundvitit, Kryesia e Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri, ju uron të gjithëve një fundvit të qetë e të rehatshëm dhe çdo të mirë në vitin 2018!

Urime dhe suksese!

 23. Dezember 2017
Suffusion theme