Apr 022022
 

Liga Shqiptare e Futbollit në Austri, të gjithë besimtarëve musliman, u uron ditë të mbara gjatë muajit të Ramazanit, duke u dëshiruar mbarëvajtje të lehtë gjatë axhërimit, fat, lumturi dhe shëndet!

Në emër të kryesisë
Ekipi për informim (A.J.)

 

 2. April 2022
Suffusion theme