Apr 052022
 

Turnir më datën 15.05.2022, në Vjenë,

i quajtur si turniri TALENTËT E DIASPORËS! Për këtë aktivitet pritet bashkëpunim edhe me Ministrinë e Jashtme dhe të Diasporës të Republikës së Kosovës!
Të gjitha ekipet që dëshirojnë të marrin pjesë, mund të paraqesin ekipet e tyre te anëtarët e kryesisë, ose të thirrni në një nga numrat e telefonit që i gjeni më poshtë!

Për të gjitha ekipet që dëshirojnë të marrin pjesë në këtë turnir, në vazhdim disa informata:

 • Pjesëmarrja për ekip është 120€ (Euro)!
 • Ekipet luajnë me 7 lojtarë (6+1)
 • Turniri mbahet në Vjenë, në fushë me bari artificial (Kunstrasen), më 15.05.2022!
 • Luhet vetëm me mbathje të lejuara! ( këpucë për bari artificial – „Kunstrasen“)
 • Rregullorja, më në detaje, ju dërgohet ekipeve pas paraqitjes së ekipeve
 • Pagesa bëhet përmes xhirollogarisë bankare:
  • Përmes Bankës
   • Pranuesi: Liga Shqiptare e Fultbollit në Austri
   • Arsyeja (Verwendungszweck): „EMRI I EKIPIT + DIASPORA 22“
   • Banka: MARCHFELDER BANK
   • BIC: MVOGAT22XXX
   • IBAN: AT074211045492830000

 

PARAQITJA E EKIPEVE

Paraqitja e ekipeve për turnir përmes telefonit:

Paraqitja e ekipeve për turnir – përmes formularit (kliko)!

NJOFTIM!
Vetëm ekipet që kryejnë pagesën e plotë, dhe përmes bankës, disa ditë para datës kur mbahet turniri, fitojnë të drejtën për pjesëmarrje!

Për detaje ju njoftojmë me kohë!
Deri atëherë, ju mirëpresim!

Ekipi për informim (A.J.)

 5. April 2022
Suffusion theme