Dez 232021
 

Liga Shqiptare e Futbollit në Austri ju uron të gjithë shqiptarëve, kudo qofshin, shëndet, lumturi e paqe, si dhe suksese në të gjitha fushat e jetës. Dhe me ndrrimin e moteve zhvillim të mbarë në të gjitha sferat e interesit kombëtar dhe atë personal.

Me rastin e festave të fundvitit, Kryesia e Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri, ju uron të gjithëve një fundvit të qetë e të rehatshëm dhe çdo të mirë në vitin 2022, me shpresë për ditë më të mira!

Urojmë së bashku „Urime dhe suksese“!
Ekipi për informim (A.J.)

 

 23. Dezember 2021
Dez 162021
 

Nderohet me titullin „AMBASADOR I KOMBIT“ aktivisti shumëvjeçar, ish kryetari i Ligës Shqiptare, njëherit sekretar i Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri!

Këtë titull e dorëzoi Ambasadori i Republikës së Shqipërisë, zoti Roland Bimo, në objektin e Ambasadës Shqiptare në Vjenë!

Kryesia e Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri dhe aktivistët e kësaj lige, i urojnë Januzit për vlerësimin që iu bë për veprat, punën dhe angazhimin shumëvjeçar në të mirë të kombit tonë!

Veprat dhe puna e Januz Saliukës mbesin gjurmë në historinë e kombit tonë!

Urime Januz!

Ekipi për informinm
i Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri (A.J.)

 16. Dezember 2021
Nov 282021
 

Në emër të kryesisë së Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri, urojmë të gjithë shqiptarëve, kudo që janë, festën e 28 Nëntorit, me shpresën për një të ardhme edhe më të mirë!

Të gjithë bashkatdhetarëve ju urojmë të kaloni sa më mirë, në këtë kohë pandemie, dhe mbesim me shpresë që sa më parë të kemi mundësinë për të vepruar me organizimet tona, që u desh të shtyhen për afat të pacaktuar!

Urojmë së bashku!

Në emër të kryesisë
Ekipi për informim

 28. November 2021
Nov 232021
 

Kryesia e Ligës Shqiptar të Futbollit në Austri shpreh ngushëllime të thella për ngjarjen që ndodhi në Bullgari, ku mori flakë autobusi përplot udhëtarë, në të cilin tragjikisht humbën jetën shumica e udhëtarëve!

Ngushëllime familjeve, shokëve dhe të gjithë atyre që u ndodhi kjo tragjedi!
Kryesia e Ligës Shqiptare

 23. November 2021
Nov 062021
 

Kryesia e Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri mori nga organet kompetente austriake vendimin me shkrim, urdhëresë kjo, për ndërprerjen e organizimit të aktiviteteve sportive e kulturore për shkak të pandemisë!

E gjithë kjo vjen pak ditë para organizimit të ndeshjeve, që do të organizoheshin me rastin e Pavarësisë së Shqipërisë, që tradicionalisht mbahen tash e sa vjet në Austri. Me këtë rast, pas marrjes së shkresës zyrtare, kryesia vendosi të anulojë aktivitetet e parapara!

Kryesia e Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri njotfon të gjitha ekipet që tashmë shprehën dëshirën për pjesëmarrje në organizimin e caktuar për datën 21.11.2021, se ky organizim ANULOHET, me bazë në urdhëresën marrë nga shteti austriak, me qëllim të masava të marra për parandalim të shpërndarjes së pandemisë, pas keqësimit të situatës në vend.

Në ndërkohë FALËNDEROJMË të gjitha ekipet, të gjithë sportistët, të gjithë të interesuarit, si dhe të gjithë aktivistët dhe ekipet punuese që veprojnë në Ligën Shqiptare të Futbollit në Austri, për mbështetjen e deritashme, për besnikërinë e dëshmuar ndaj Ligës Shqiptare, për punët dhe veprat e realizuara, si dhe për interesimin e pandërprerë për aktivitetet që organizon kjo Ligë, tash e më shumë se dhjetë (10) vjet!

JU FALEMINDERIT!

Me shpresë që në vitin 2022 të realizojmë aktivitetet tona, urojmë që dëshirat tona të bëhen realitet!

Me nder dhe nderime, në emër të kryesisë
Ekipi për informim (A.J.)

 

 6. November 2021
Suffusion theme