Jun 172012
 

Matzen :

Me sukses mbyllet pjesa e parë e kampionatit të fudbollit  në Lsh f A

Në pranin e shumë shikuesve  u zhvilluan edhe ndeshjet e fundit të  pjesës së parë në

LshfA ku patëm rastin të shohim ndeshje shumë interesante  dhe dramatike  ku edhe

një herë fc Vllazërimi dëshmoi se për këtë sezon ishte i pa kapërcyeshëm dhe shumë i

sigurt në lojën e saj  për të qëndruar shumë stabile në kreun e tabelës .

Gjithsesi edhe fc Struga ,Fc Megi,fc Timi  jo rastësisht po qëndrojnë në pjesën e lart të tabelës

me një angazhim shum të madh raund pas raundi po e dëshmojnë se i takojnë ekipeve me

kualitet shumë të lartë.

Në këtë raund publiku kishte rastin të shohë 61 gola

Samet Vinca në një aksion

Pal Lekaj i pa lodhshëm një nga duelet kundër fc Strugës

 17. Juni 2012
Suffusion theme