Mai 202012
 

 

Për Ligën Halil Jashari

Në përkrahjen  e Lsh f A-së Sh K S Afrim Zhitia si dhe  Shoqata e Mësuesve

 

Në Matzen u organizua  turneu tradicional për nxënës të moshave  të ndryshme  ku  pjesë marës ishin tetë ekipe .

Në praninn e shumë prindërve në një atmosfer sportive kaloi edhe ky turne fudbolli i cili tani më është bër tradicional që organizohet në kuadër të Sh k sh Afrim Zhitia për të gjithë nxënësit .

Ishte një kënaqësi e veçantë ku ata vërtet treguan një kultur sportive me një angazhim shumë serioz na treguan edhe njëherë se mundë të luftohet në mënyrë sportive duke i pranuar të gjitha rezultatet  që dilnin nga loja.

Angazhimi i arsimtarëve ishte shumë  i lartë që ky turne të funksionojë në mënyrë perfekte.

I pranishëm ishte edhe përfaqsuesi i Ambasadës  së R. Kosovës në Vjenë  Anton Marku  si dhe disa mysafir nga Shqipëria  në mesin e tyre ishte edhe Familja Tomor Feka ,Sh 12 Qershori  zonja Rolanda Limani ,Mexhid Bislimi, ar. Osman  Ademi , Ibrahim Hasanaj, Hazir Memetaj. 

Mysafir të rastit Shpend Gashi, Ilir Qaushi,  Ismail Kabashi  si dhe kryetari  i Lshf A-së  Qani Sulejmani i cili në emër të Ligës ndau disa shpërblime për ekipet fituese.

katër ekipet të ciklit të lartë

si dhe katër të ciklit të ulët

 

 20. Mai 2012
Mai 172012
 
Turne tradicional për fëmi

                     Nën ombrellën e Lshf A-së   Sh.K S Afrim Zhita organizon turne në fudboll të vogël për moshat e ndryshme të fëmive. Turneu mbahet më 20.05.2012  duke filluar nga

[...lexo më shumë...]
 17. Mai 2012
Suffusion theme