Sep 282012
 

E diel 30.09.2012 në Prottes  Barbarastadion do të zhvillohet raundi i parafundit në kampionatin e futbollit   Lsh F-së.

Priten takime shumë të vlefshme ku paraprakisht dotë vendoset për krijimin e tabelës për sezonin 2012 .Në këtë raund dotë zhvillohet edhe ndeshja e ngelur Shqiponja-Vllaznimi.Po ashtu edhe gjat këti raundi janë përcaktuar tre refer për të referuar.

LshfA është e përkushtuar maksimalisht që në mënyr profesionale dhe të drejtë ti zhvillon edhe këta dy raunde.Futbolli është një aktiviteti i shumanshëm që kërkon një kultur të lartë sportive ,rrespektim tërregullave dhe organeve drejtuese gjë që shihet e praktikohet nga aktorët  lojtarët si dhe drejtuesit e ekipeve.

Një sjellje e tillë po trason rrugën e drejtë të rinisë sonë  ku ky është edhe synymi ynë që të rinjtë të orientohen në rrugën e drejtë duke kontribuar në imazhin e kombit tonë.

ju dëshirojmë mirë se ardhje dhe një ditë të bukur sportive.

 

Halil Jashari

 28. September 2012
Suffusion theme