Jan 282015
 

STRUGA

STRUGA, që vitin e parë të krijimit të Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri fitoi titullin si KAMPION i vitit 2010, rikthehet dhe  bashkohet në garë, ndërkohë që me pagesën e paraparë siguroi edhe pjesmarrjen.

Priten mjaft befasi të reja në këtë TURNE të futbollit! STRUGËS i urojmë sukses dhe falënderojmë për rikthim!

 

Ekipi për informim

 28. Januar 2015
Suffusion theme