Nov 062016
 

button-55mm-kupa-2016

Vetëm pak ditë pas publikimit të lajmit për datën e turnirit KUPA E PAVARËSISË, përmes formularit online dhe përmes kontakteve të caktuara më parë, deri më tash 6 ekipe konfirmuan pjesëmarrjen e tyre në këtë turnir të futbollit, me karakter festiv.

Ekipet që qysh tash dëshirojnë të jenë në këtë TURNIR, janë:

 1. KËRÇOVA (Kampioni 2016)
 2. TIMI (Kampioni 2015)
 3. BESA
 4. KRENARIA
 5. DUKAGJINI
 6. TERNITZ
 7. VJENA 14

ndërsa listën aktuale dhe emrat e ekipeve të tjera, do t’i aktualizojmë sipas paraqitjeve dhe konfirmimeve!
Vetëm ekipeve të paraqitura me kohë dhe të konfirmuara, ju mundësohet pjesëmarrja në turnirin KUPA E PAVARËSISË 2016!

Për të gjitha ekipet që dëshirojnë të marrin pjesë në këtë turnir, në vazhdim disa informata:

 • Pjesëmarrja për ekip është  80€ (Euro)!
 • Ekipet luajnë me 6 lojtarë (5+1)
 • Turniri mbahet në Vjenë, në palestër (Sport Halle), më 20.11.2016, nga ora 12:00!
 • Luhet me mbathje të lejuara për palestër ! ( këpucë që nuk lënë gjurmë)
 • Rregullorja, më në detaje, ju dërgohet ekipeve pas paraqitjes së ekipeve
 • Paraqitja bëhet:
 • Pagesa mund bëhet në dy mënyra:
  • Përmes Bankës (Arsyeja e pagesës: KUPA 2016)
   • Xhirollogaria e Ligës Shqiptare të Fultbollit në Austri
   • Banka: VOLKSBANK
   • BIC: MVOGAT2102W
   • IBAN: AT074211045492830000
  • ose Drejtëpërdrejt te anëtarët e Kryesisë së Ligës

Vetëm ekipet që kryejnë pagesën e obliguar llogariten ekipe pjesëmarrëse! Ju lutemi të na kontaktoni për ç’do gjë që ju dëshironi, përmes  ose përmes telefonit!

Ju urojmë mirëseardhje dhe suksese!

 

Në emër të kryesisë
Ekipi për informim

 6. November 2016
Nov 012016
 

kupa-2016-color-grafika

Fillon afati për paraqitjen e ekipeve për Turnirin KUPA E PAVARËSISË 2016, në futboll, që do të mbahet

20.11.2016, në Vjenë / nga ora 12:00

ku mund të marrin pjesë të gjitha ekipet e interesuara për këtë turnir! Gjithashtu, në këto gara, janë pjesëmarrëse edhe ekipet zyrtare nga Liga Shqiptare e Futbollit në Austri, por priten të marrin pjesë edhe ekipe që ishin edhe më parë pjesë e kësaj lige.

Për të gjithë të interesuarit, paraqitjen mund ta bëjnë në këtë formë:

1. Te KRYETARI
Qani Sulejmani: 0650 87 60 860

2. Te KRYETARI I KOMISIONIT TË GARAVE
Halil Jashari: 066 454 87 305

3. Te një nga anëtarët e EKIPIT PËR INFORMIM
Amir Januzaj: 0699 107 80 571

4. Përmes  FORMULARIT PËR PARAQITJEN E EKIPEVE (kliko këtu)

5. Te ndonjëri nga anëtarët aktual të kryesisë

 

Për informata të tjera, ju lusim të na kontaktoni përmes telefonave të lartëshkruar ose përmes formularit zyrtar kontaktues.

Ju mirëpresim dhe ju urojmë suksese në gara!

Në emër të Kryesisë së Ligës
Ekipi për informim

 

 1. November 2016
Okt 292016
 

video-foto

Pas kërkesa të shumta, që morën anëtarët e kryesisë dhe aktivistët e Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri, publikohet një videomaterial, i pa përpunuar përfundimisht, nga përmbyllja e kampionatit 2016, në të cilin titullin KAMPION për këtë vit e fitoi ekipi KËRÇOVA!

Për ta shikuar këtë material, ju lusim të klikoni në foton e më sipërme, ose në këtë link!

Ekipi për informim

 29. Oktober 2016
Okt 272016
 

futbollishqiptar_rrethi

Në takimin e kryesisë, që u mbajt më 22 Tetor, përpos vlerësimit të suksesshëm të përfundimit të Kampionatit të Futbollit 2016, për çka, si çdo vit, u shqyrtuan pikat e parapara për këtë takim, u caktua edhe data e saktë e garave për Turnirin e Nëntorit, që do të mbahet në

Schulschiff – Donauinselplatz, 1210 Vjenë, më datën 20.11.2016, në orën 12:00.

Formulari për paraqitjen online të ekipeve, si dhe informatat shtesë, do të jenë së shpejti të publikuara në faqën zyrtare të Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri.

 

Për informata dhe pyetje, ju lusim të përdorni formularin kontaktues!

Ekipi për informim

 27. Oktober 2016
Okt 202016
 

LOGO Liga

Pas përfundimit të Kampionatit të Futbollit 2016, në të cilin u shpall ekipi KËRÇOVA Kampion, u caktua data e takimit të kryesisë dhe të organeve të Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri, në të cilin do të përmblidhen të gjitha pikat në lidhje me këtë kampionat, dhe për përmbylljen e tij.

Detajet nga ky takim do t’i publikojmë pas përfundimit të këtij takimi, që do të mbahet:

më: 22.10.2016, në Keplerplatz, 1010 Vjenë, në orën 19:00.

Gjithashtu pritet edhe publikimi i planifikimeve për Garat e Kupës, që do të mbahen më 20.11.2016, për çka kryesia dhe organet e saj vazhdojnë punën tash e disa muaj më parë.

 

Ekipi për informim

 20. Oktober 2016
Suffusion theme