Dez 232017
 

Me rastin e festave të fundvitit, Kryesia e Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri, ju uron të gjithëve një fundvit të qetë e të rehatshëm dhe çdo të mirë në vitin 2018!

Urime dhe suksese!

 23. Dezember 2017
Dez 032017
 

Turniri në futboll, i quajtur KUPA 2017, së bashku me përfundimin e Kampionatit të 8-të, shënuan edhe përfundimin e aktiviteteve, për vitin 2017, në Ligën Shqiptare të Futbollit në Austri! Kjo ishte në përgjithësi edhe përmbyllja e takimit të fundit të kryesisë së Ligës Shqiptare për këtë vit, që u mbajt të shtunën, më 2.12.2017, nga ora 17:00!

Ky turnir u organizua nga Liga Shqiptare e Futbollit në Austri, për nder të festës së 28-të Nëntorit, dhe bëri pjesë edhe në kuadër të manifestimit „Javët e kulturës shqiptare në Austri“, që oragnizon Këshilli Koordinues, ku edhe Këshilli mori pjesë në këtë turnir me ekipin që përfaqësoi atë.

Nga ekipet e ndara në 4 grupe garuese, u përzgjodhen me sistem pikësh 8-të më të mirat, ku më në fund, pas kualifikimeve, fitues ishte ekipi VLLAZNIMI (Struga).

VLLAZNIMI(Struga) – Fituesi i turnirit KUPA 2017

Në vazhdim disa nga fotot e ekipeve garuese, që treguan cilësi në ndeshjet garuese, duke treguar edhe korrektësi ndaj rregullave që ka Liga Shqiptare.

EKIPET-GARUESE-NË-TURNIRIN-KUPA-2017

Sipas kërkesave që kemi marrë, në vazhdim janë disa nga fotot e pjesëmarrësve, aksione futbollistike dhe nga shpërblimet e marra nga fituesit!

 

Për të interesuarit, EKIPI TEKNIK  ka përgatitë KALENDARIN 2018, që mund ta shkarkoni nga këtu! Kurse për të interesuarit që ta kenë në formën e shtypur, për një shumë simbolike, ju lusim të na shkruani në këtë link!

Deri në aktivitetet e ardhshme, ju urojmë çdo të mirë dhe ju falënderojmë për bashkëpunim dhe përkrahje!

Ekipi për informim

 3. Dezember 2017
Nov 292017
 

Ftohen të gjithë anëtarët e kryesisë së Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri, të gjitha organet e Ligës Shqiptare, që veprojnë në kuadër të kësaj lige, në takimin e radhës, më 02.12.2017, në orën 17:00, në adresën Keplerplatz 5, 1100 Vjenë.

Në emër të kryesisë

Ekipi për informim

 29. November 2017
Nov 192017
 

Foto e rastit, pas shpërndarjes së kupave dhe trofeve për fituesit dhe meritorët!

Me sukses u përmbyll turniri në futboll „KUPA 2017“, që u organizua nga Liga Shqiptare e Futbollit në Austri, për nder të 28 Nëntorit, festës kombëtare, dhe në kuadër të „Javëve të KULTURËS SHQIPE“, që organizohet në Austri!

Tash pak informata deri në përgaditjen e materialit, që do të publikohen ditëve të ardhshme!

Fitues i turnirit në futboll – VLLAZNIMI, vendi i dytë – TOP UMZUG, vendi i tretë – FC BOZKURT, kurse në vendin e katërt – FC TIMI! Për mbarëvajtjen e garave dhe materialin që do të përgaditët për këtë organizim, ju njofotjmë ditëve të ardhshme!

Ju falënderojmë të gjithëve që ishit në mesin tonë deri në orët e vona, aktivistëve për përkrahjen organizative, dhe ekipeve për pjesëmarrje dhe nivel të lartë sportiv!

Në emër të kryesisë
Ekipi për informim

 19. November 2017
Suffusion theme