Mrz 032024
 

Prezantojmë kryesinë e re, kryesia 2024, e cila freskohet me anëtarë të rinjë, si dhe me ndyshime në postin e kryetarittë Ligës Shqiptare.

Listën e plotë të anëtarëve të kryesisë, si dhe postet përkatëse, i gjeni këtu!

Në takim po ashtu u shtjelluan mendime për planet dhe realizimin e tyre gjatë vitit 2024, ku priten aktivitete të ngjeshura sportive, por edhe festive, gjë që mbetet të shihet gjatë vitit!

Po ashtu lëvdatë mori edhe organizimi i Turneut Tradicional të Pavarësisë  së Kosovës, që pasqyroi edhe mendimin e shumicës së pjesëmarrësve, si dhe vlerësimin e mirë të marrë nga publiku pjesëmarrës!

Disa nga vaçantat në Turneun e Pavarësisë ishin:

  • Për herë të parë mori pjesë një ekip që erdhën nga Kosova
  • Për herë të parë kishim lojtare femër (ekipi Luani Bau)
  • Për herë të parë ekipet kishin përforcime me lojtarë të ardhur nga Kosova
  • Për herë të parë tribunat ishin përplot me publikë deri në finale
  • Për herë të parë u nderua me shpërblim një futbolliste në aktivitetet sportive

Urojmë të kemi suksese edhe në aktivitetet e radhës, ku ju njoftojmë me kohë!

Në emër të kryesisë!
Ekipi për informim (A.J.)

 

 3. März 2024
Mrz 032024
 
Sot mbahet takimi i kryesisë

Sot, në Vjenë, mbahet takimi i kryesisë së Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri! Në rend të ditës janë përmbledhja e mbarëvajtjes së suksesit të Turneut të Pavarësisë së Kosovës,

[...lexo më shumë...]
 3. März 2024
Suffusion theme