Nov 192016
 

ora_21_liga

Sonte, e shtunë, në orën 21:00 përfundon afati i paraqitjes së ekipeve për pjesëmarrje në turnirin KUPA E PAVARËSISË 2016, që mbahet në Vjenë!

Të gjithë të interesuarit për pjesëmarrje mund ta bëjnë paraqitjen vetëm edhe pak kohë, deri sonte në orën 21:00, dhe këtë në këto mënyra:

 

1. Te KRYETARI
Qani Sulejmani: 0650 87 60 860

2. Te KRYETARI I KOMISIONIT TË GARAVE
Halil Jashari: 066 454 87 305

3. Te një nga anëtarët e EKIPIT PËR INFORMIM
Amir Januzaj: 0699 107 80 571

4. Përmes FORMULARIT PËR PARAQITJEN E EKIPEVE (kliko këtu)

5. Te ndonjëri nga anëtarët aktual të kryesisë

 

Për informata të tjera, ju lusim të na kontaktoni përmes telefonave të lartëshkruar ose përmes formularit zyrtar kontaktues.

Ju mirëpresim dhe ju urojmë suksese në gara!

Në emër të Kryesisë së Ligës
Ekipi për informim

 19. November 2016
Nov 192016
 

kupa-e-Pavaresise-2016-LIga_Shqiptare_e_Futbollit_ne_Austri

Në orët e vona, ekipi KUMANOVA ka bërë zyrtarizimin e pjesëmarrjes në turnirin KUPA E PAVARËSISË 2016, që këtë vit mbahet në Vjenë, në adresën

Schulschiff – Donauinselplatz, 1210 Vjenë, më datën 20.11.2016, nga ora 12:00.

KUMANOVA zyrtarizoi paraqitjen e ekipit te një nga anëtarët e kryesisë së ngusht, të përcaktuar si mënyrë e paraqitjes që më parë nga kryesia e Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri.

Mbetet vetëm edhe pak kohë për ekipet, që dëshirojnë të jenë pjesë e turnirit, të konfirmojnë (paraqesin) ekipet për turnirin KUPA E PAVARËSISË 2016.

 

Për të gjitha ekipet që dëshirojnë të marrin pjesë në këtë turnir, në vazhdim disa informata:

 • Pjesëmarrja për ekip është 80€ (Euro)!
 • Ekipet luajnë me 6 lojtarë (5+1)
 • Turniri mbahet në Vjenë, në palestër (Sport Halle – NUK ËSHTË NË BARI), më 20.11.2016, nga ora 12:00!
 • Luhet me mbathje të lejuara për palestër ! ( këpucë që nuk lënë gjurmë)
 • Rregullorja, më në detaje, ju dorëzohet ekipeve pjesëmarrëse para garave
 • Paraqitja bëhet:
 • Pagesa mund bëhet në dy mënyra:
  • Përmes Bankës (Arsyeja e pagesës: KUPA 2016)
   • Xhirollogaria e Ligës Shqiptare të Fultbollit në Austri
   • Banka: VOLKSBANK
   • BIC: MVOGAT2102W
   • IBAN: AT074211045492830000
  • ose Drejtëpërdrejt te anëtarët e Kryesisë së Ligës

Vetëm ekipet që kryejnë pagesën e obliguar llogariten ekipe pjesëmarrëse! Ju lutemi të na kontaktoni për ç’do gjë që ju dëshironi, përmes ose përmes telefonit!

Ju urojmë mirëseardhje dhe suksese!

 

Në emër të kryesisë
Ekipi për informim

 19. November 2016
Nov 182016
 

kupa-2016-color-grafika


Këtë të diel, në Vjenë, aktivitete të shumëfishta në turnirin e futbollit KUPA E PAVARËSISË 2016!

Befasi e re është pjesëmarrja e ekipit të futbollit të Amabasadës së Republikës së Kosovës në Vjenë, në këtë turnir, i cili mbahet për nder të Festës së Pavarësisë së Shqipërisë, dhe në kuadër të Javëve të Kulturës Shqiptare në Austri, në bashkëpunim me Këshillin Koordinues të Shoqatave Shqiptare në Austri!

Në këtë Turnir, sipas Komisionit të Garave, në Ligën Shqiptare të Futbollit në Austri, ekipi i Ambasadës së Republikës së Kosovës, do të luaj ndeshjen e parë që në orën 13:00!

Të gjithë të inresuarit për pjesëmarrje në turnir, por edhe për të shikuar edhe befasitë e tjera në KUPËN E PAVARËSISË 2016, mirëpriten në adresën

Schulschiff – Donauinselplatz, 1210 Vjenë, më datën 20.11.2016, në orën 12:00.

Përkrahja e vazhdueshme e aktiviteteve të Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri, nga Qeveritë tona, hapë rrugë edhe për aktivitete të reja të komunitetit tonë në diasporë, në lidhjen dhe ruajtjen e kulturës dhe traditave kombëtare!

Falënderojmë të gjithë përkrahësit dhe bashkëpunëtorët, kurse ekipeve pjesëmarrëse ju urojmë suksese dhe lojë fair play!

Në emër të Kryesisë
Ekipi për informim

 18. November 2016
Nov 172016
 

logo-rreth


Shtohen edhe 4 ekipe të reja, të cilat dëshirojnë të marrin pjesë në TURNIRIN E FUTBOLLIT, që organizohet nga Liga Shqiptare e Futbollit në Austri, të titulluar KUPA E PAVARËSISË 2016, që do të mbahet në

       Schulschiff – Donauinselplatz, 1210 Vjenë, më datën 20.11.2016, në orën 12:00.

Nga anëtarë të kryesisë së Ligës Shqiptare dhe nga Komisioni i Garave, na bëjnë me dije, se ekipe të reja shprehën dëshirën për pjesëmarrje!
Këto janë KF XIXA GRESHNICË, GÄNSENDORF, ekipi 16-18, dhe ekipi shqiptar nga Vjena që për momentin nuk ka ende emër!

Ekipeve pjesëmarrëse ju urojmë suksese në garat e Kupës së Pavarësisë!

Ekipi për informim

 17. November 2016
Nov 112016
 

button-55mm-kupa-2016

Shtohet numri i ekipeve pjesëmarrëse për TURNIRIN E FUTBOLLIT KUPA E PAVARËSISË 2016, i cili mbahet në Vjenë, më 20.11.2016, nga ora 12:00.

Lista e ditës së sotme deri në mesditë, e ekipeve që dëshirojnë të marrin pjesë në këtë turnir të futbollit, që luhet me sistem 5+1, sipas informatave të ekipeve të punës, që veprojnë në kuadër të Ligës Shqiptare të Futbollit në Austri, deri më tash është me këtë radhitje:

(Njoftim: Radhitja është sipas paraqitjes së ekipeve, që u kërkua nga kryesia e Ligës)

 1. TIMI
 2. KËRÇOVA
 3. BESA
 4. KRENARIA
 5. DUKAGJINI
 6. TERNITZ
 7. VJENA 14
 8. DEÇANI
 9. KOSOVA

dhe kjo listë do të aktualizohet nga ekipet tona të punës, sipas informatave të aktivistëv, organeve të ligës dhe kryesisë!

Në vazhdim disa informata për ekipet që dëshirojnë të marrin pjesë në Turnirin KUPA E PAVARËSISË 2016!

 • Pjesëmarrja për ekip është  80€ (Euro)!
 • Ekipet luajnë me 6 lojtarë (5+1)
 • Turniri mbahet në Vjenë, në palestër (Sport Halle), më 20.11.2016, nga ora 12:00!
 • Luhet me mbathje të lejuara për palestër ! ( këpucë që nuk lënë gjurmë)
 • Rregullorja, më në detaje, ju dërgohet ekipeve pas paraqitjes së ekipeve
 • Paraqitja bëhet:
 • Pagesa mund bëhet në dy mënyra:
  • Përmes Bankës (Arsyeja e pagesës: KUPA 2016)
   • Xhirollogaria e Ligës Shqiptare të Fultbollit në Austri
   • Banka: VOLKSBANK
   • BIC: MVOGAT2102W
   • IBAN: AT074211045492830000
  • ose Drejtëpërdrejt te anëtarët e Kryesisë së Ligës

Vetëm ekipet që kryejnë pagesën e obliguar llogariten ekipe pjesëmarrëse! Ju lutemi të na kontaktoni për ç’do gjë që ju dëshironi, përmes ose përmes telefonit!

Ju mirëpresim!

Në emër të kryesisë
Ekipi për informim

 11. November 2016
Suffusion theme